За нас

През 2009 г. се ражда Картинг Ареа . В началото  е създаден като магазин, поради необходимостта от резервни части за картинги в Благоевград, с цел да не се налага да се търсят на друго място в страната или в чужбина.

С течение на годините, се преобразува в Група Картниг Ареа,  нараснал значително и днес, въпреки че има много магазини и доставчици, които съществуват в България, Група Картниг Ареа работи с много от познатите марки в света на картниг спорта , независимо в професионално отношение или за хоби.

Поставили сме си за цел да предложим на нашите клиенти оригинални продукти, установяване на преки взаимоотношения с производители, което ни позволява да продължат да инвестират в качество, и, от друга страна, достигане на по-ниски цени чрез премахване на посредниците. Работата, както винаги сме го правили, въз основа на "е" и да не се "появи", се стремим  към, високи постижения, близост, отговорност и нови иновации.

В момента нашите магазини се намират в Благоевград и в Испания. Винаги, когато ни се обаждате или ни давате заявка чрез пощета, ще се опитаме да ви накараме да се почувствате като у дома си , ще ви изслушаме и ще направим всичко необходимо да удовлетворим вашата поръчка .

Работно време7/24Телефон:  +359 876 200 190, +34 647 123 416

E-mail: info@kartingarea.com